Szpatuła cukiernicza 20 cm

Szpatuła cukiernicza 20 cm

Szpatuła cukiernicza serii AGNEC marki ODELO. Wygodne i równomierne rozprowadzenie kremów.

15,00 zł

Najniższa cena produktu 15,00 zł z dnia 29.03.2024

Brutto 1-2 dni
Produkt dostępny

Opis & Specyfikacja

Szpatuła cukiernicza 20 cm

Tort to podstawowy wypiek, którego nie może zabraknąć podczas takich uroczystości jak wesele, urodziny czy chrzciny. Pieczenie tortów na różne okazje to już tradycja. Z kremem budyniowym czy z bitą śmietaną, nasączony ponczem- zawsze cieszy się dużym zainteresowaniem wśród gości. Dlatego warto zadbać też o jego wygląd. Pomoże nam w tym szpatułka cukiernicza. Dzięki użyciu prawidłowych narzędzi do dekoracji możemy otrzymać rewelacyjny efekt.  

Bez użycia szpatułki nasz wypiek nie prezentowałby się tak wspaniale. Nawet ozdobiony różnymi dekoracjami nie zrobiłby wrażenia na gościach. Szpatułka daje nam możliwość otrzymania idealnie gładkiego tort- znikną grudki i wypukłości. 

Szpatuła do biszkoptu została wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast uchwyt z tworzywa sztucznego. Posiada dwa zaokrąglone rogi. Idealny do rozprowadzania kremów na tortach czy na ciastach. Wystarczy umieścić biszkopt na blacie kuchennym, nałożyć krem i przeciągnąć szpatułką . Szpatułka cukiernicza ułatwia również przenoszenie pokrojonego tortu na talerz.

Specyfikacja:

Długość ostrza: 20cm

Długość ostrza z rączką: 33cm

Kod produktu
11327
EAN
5901531137003
Opakowanie
Opakowanie producenta
Materiał
tworzywo sztuczne + stal nierdzewna
Kolor
stalowo-czarny
Ilość sztuk
1 szt.
Podobne produkty