Szpatuła cukiernicza 20 cm
Szpatuła cukiernicza serii AGNEC marki ODELO. Wygodne i równomierne rozprowadzenie kremów.
Najniższa cena produktu 15,01 zł z dnia 25.03.2025
Opis & Specyfikacja
Szpatuła cukiernicza 20 cm
Tort to podstawowy wypiek, którego nie może zabraknąć podczas takich uroczystości jak wesele, urodziny czy chrzciny. Pieczenie tortów na różne okazje to już tradycja. Z kremem budyniowym czy z bitą śmietaną, nasączony ponczem- zawsze cieszy się dużym zainteresowaniem wśród gości. Dlatego warto zadbać też o jego wygląd. Pomoże nam w tym szpatułka cukiernicza. Dzięki użyciu prawidłowych narzędzi do dekoracji możemy otrzymać rewelacyjny efekt.
Bez użycia szpatułki nasz wypiek nie prezentowałby się tak wspaniale. Nawet ozdobiony różnymi dekoracjami nie zrobiłby wrażenia na gościach. Szpatułka daje nam możliwość otrzymania idealnie gładkiego tort- znikną grudki i wypukłości.
Szpatuła do biszkoptu została wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast uchwyt z tworzywa sztucznego. Posiada dwa zaokrąglone rogi. Idealny do rozprowadzania kremów na tortach czy na ciastach. Wystarczy umieścić biszkopt na blacie kuchennym, nałożyć krem i przeciągnąć szpatułką . Szpatułka cukiernicza ułatwia również przenoszenie pokrojonego tortu na talerz.
Specyfikacja:
Długość ostrza: 20cm
Długość ostrza z rączką: 33cm
- Kod produktu
- 11327
- EAN
- 5901531137003
- Opakowanie
- Opakowanie producenta
- Materiał
- tworzywo sztuczne + stal nierdzewna
- Kolor
- stalowo-czarny
- Ilość sztuk
- 1 szt.